>

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Kiszállítás

A megrendelt terméket a telefonos visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül az ország egész területén kiszállítjuk. A szállítás költsége az ország egész területén 950 Ft./gumi*. A kiszállított abroncsok kifizetése minden esetben kp.-ben a szállító cégnek történik.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a webabroncs.hu nem a műhelyünk kiskereskedelmi weboldala, hanem egy házhozszállításra specializálódott webáruház. Itt feltüntetett árainkon műhelyünk nem átvételi pont. Az Ön által megrendelt gumikat legtöbbször nem a műhelyben tároljuk, hanem külső raktárakból kell berendelnünk nekünk is, aminek szállítási költsége van. Ezért, amennyiben Ön a megrendelt gumit a műhelyünkben szeretné átvenni, a szállítási költséget ugyanúgy fel kell számolnunk, mintha kiszállítanánk Önnek házhoz a terméket.

Tehát az oldalon szereplő gumik esetében nincs lehetőség szállítási díj nélküli átvételre*,de ha fel is szeretné szereltetni a gumikat, jelölje meg műhelyünket átvételi pontnak.

Időpont egyeztetés céljából kérjük, hívja a 0630/606-5170-as telefont.

* - ez alól kivételt képeznek azok az akciós gumik, amelyeknél külön fel van tüntetve az ingyenes szállítás.

Amennyiben szerelést is kér a gumikhoz, a megrendelésben szereplő ár NEM tartalmazza a szerelési költséget, az a gumiabroncsok árán felül fizetendő!


Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenőrizzék le-, mert a már kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Az akciók előzetes bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk. A megszűnt akciókra és árváltoztatásokra történő utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt, és megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni.

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük. A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra telefonon, vagy írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes! Azonnal nem teljesíthető megrendelés esetleges későbbi teljesítésére a Forint / Euro árfolyam ingadozás miatt a megrendeléskor visszaigazolt, Forintban számolt áron nem vállalunk automatikusan kötelezettséget.
 

Vásárlás

Önnek lehetősége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelő autógumit. Ha megtalálta a megfelelő gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne.
A gumiabroncsok árváltoztatási jogát a telefonon történt visszaigazolásig fenntartjuk!

Autógumi kereső

Méret
/ R

Autógumi gyártók

2017. webabroncs.hu - Minden jog fenntartva